Blog

Dzika kuchnia

Zupa krem z liści rzodkiewki- wiosenne rarytasy:)

Znacie zasadę od ryjka po ogonek? Nienawidzę marnować i wyrzucać jedzenia! Na szczęście mam 2 bardzo żarłoczne psiaki w roli odkurzacza i...

Majowa sałatka z listkami lipy

Maj, czarodziejski pod każdym względem. Kulinarnie najciekawsza pora roku, tylko skubać i jeść. Podczas wycieczki rowerowej naskubałam...

Muffinki wytrawne z podagrycznikiem

Wiosna wybuchła na Warmii, po pracowitym dniu w ogrodzie, pełnym doglądania roślinek i drobnych prac organizacyjnych czas na przekąską pt...

Dzika kuchnia

Herbatka z bzu lilaka

Herbatka z bzu lilaka

Herbatka z bzu lilaka- mysta lova karmeLova! Szczęście, że zdążyłam uzbierać kwiatostany bzu lilaka bo maj uciekł nie wiadomo kiedy. Właściwie mowa o bzie tureckim, bo stamtąd przywędrował do nas w XVI wieku i jest krzewem z rodziny uwaga- oliwkowatych!...

czytaj dalej

Świece

Nie znaleziono żadnych wyników

Nie znaleziono szukanej strony. Proszę spróbować innej definicji wyszukiwania lub zlokalizować wpis przy użyciu nawigacji powyżej.

Nie znaleziono żadnych wyników

Nie znaleziono szukanej strony. Proszę spróbować innej definicji wyszukiwania lub zlokalizować wpis przy użyciu nawigacji powyżej.